Skip to main content

Στη Βοιωτία η Εγκληματολογική Υπηρεσία για τον τραυματισμό της 8χρονης

Το κλιμάκιο διεξάγει έρευνες για τη συλλογή στοιχείων που θα οδηγήσουν στο σημείο από όπου προήλθε ο πυροβολισμός. Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία.

Απο περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε ύστερα απο χειρουργική επέμβαση απο το δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που δέχτηκε το βλήμα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα.

Αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ.

Απο το πρωί σήμερα, στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διεξάγει έρευνα για την συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στο σημείο απο το οποίο ερρίφθη ο πυροβολισμός, και στη σύλληψη του υπαίτιου.

Σημειώνεται οτι οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, στρέφονται σε διπλανό χωριό και συγκεκριμένες παρέες, που γλεντούσαν για το Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα.

Εν τω μεταξύ το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

φωτογραφία αρχείου