Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
x

ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΑΔ - ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ

Ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πρόκειται να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πανδημίας και τον σχεδιασμό για την τήρηση των μέτρων.

Στη Βόρεια Ελλάδα μεταβαίνει, από 27 Νοεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου, ο διοικητής της ΕΑΣ, Άγγελος Μπίνης, με σκοπό την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας και τoν αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των ελέγχων τήρησης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διασποράς του SARS-CoV-2.

Ο Διοικητής της Ε.Α.Δ. θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή, 27.11.2020 με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου. Επίσης έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Β. Ελλάδα θα συναντηθεί με Επικεφαλής Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, καθώς και οργάνων ελέγχου (Δημοτική Αστυνομία, Σ.ΕΠ.Ε, Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας των Περιφερειών) σε Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες  Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και ‘Έβρου, προκειμένου να βελτιωθεί ο συντονισμός των φορέων και υπηρεσιών που συνεισφέρουν στην κοινή εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ