Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με την ποιότητα των «Παρτενοπέι» και την έδρα στην Πορτογαλία

Τα προγνωστικα στοιχήματος που ξεχωρίζουν έρχονται από δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, αυτό της Σέριε Α, και το ματς μεταξύ της Νάπολι και της Τορίνο.

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο ξεκίνημα του μήνα είναι το σαββατιάτικο κουπόνι. Τα προγνωστικα στοιχήματος που ξεχωρίζουν έρχονται σήμερα από δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης, αυτό της Σέριε Α, και το ματς μεταξύ της Νάπολι και της Τορίνο. Ας δούμε τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Πατάει "γκάζι" η Νάπολι

Σε εξαιρετική κατάσταση πριν το διάλειμμα για τις εθνικές η Νάπολι, που μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η αποτελεσματικότητα είναι ένα από τα μεγάλα της "όπλα", καθώς έχει σημειώσει δέκα γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Τορίνο, με πιο πρόσφατη αυτή (1-0) από τη Σασουόλο. Θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της, καθώς μόλις σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν τα κατάφερε στις δύο τελευταίες προσπάθειες μακριά από το γήπεδό της, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Πιο ποιοτική ομάδα η Νάπολι, με υπέρ της και την παράδοση, αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Θα ποντάρουμε στο Νάπολι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Νάπολι - Τορίνο στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Ιταλίας!

Αντιδρά η Τσάβες

Άλλη μια πρόταση προκύπτει από την ανώτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και την αναμέτρηση της Τσάβες με την Εστορίλ. Από δύο συνεχόμενες ήττες έρχεται η Τσάβες, με 3-0 εκτός από τη Ντραγκάο και έπειτα και πάλι μακριά από το γήπεδό της κόντρα στην Πορτιμονένσε με 1-0. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της στα τρία φετινά ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, έχει μόνο δύο νίκες εκτός.

Από την πλευρά της, η Εστορίλ δεν ενθουσιάζει με την αγωνιστική της απόδοση φέτος, αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί ουσιαστική. Έφερε "Χ" εντός έδρας κόντρα στην πρωταθλήτρια Πόρτο τελευταία (1-1), μάλιστα δεχόμενη το εις βάρος της γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, έχει κομβικές απουσίες απόψε και η αντίπαλός της πείθει περισσότερο με την εικόνα της. Θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.30.

Δείτε στο Betarades.gr το προγνωστικό για το ματς Τσάβες - Εστορίλ!