Skip to main content

Στοίχημα: Επιθετικό κρεσέντο στην Αγγλία με αγώνες League Cup

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τσέλσι, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη την «επτάρα» στη Νόριτς.

Πλούσιο είναι το μενού στο κουπόνι της Τρίτης (26/10) για τα δεδομένα της ημέρας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες για διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα, που προκύπτουν από το αγγλικό Λιγκ Καπ και τη Euroleague. Βρείτε όλες τις σημερινές αναμετρήσεις στο pamestoixima με πλήθος αγορών. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για τις επιλογές μας.

Στις 21:45, η Τσέλσι φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τσέλσι, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, διέλυσε με 7-0 τη Νόριτς. Μεγάλο "όπλο" η αποτελεσματικότητά της στην επίθεση, ενώ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της έχει σκοράρει 11 φορές. Από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπέρνλι έρχεται η Σαουθάμπτον, που πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα. Μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Παρά την απουσία του Λουκάκου, η Τσέλσι έχει ποιότητα και το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.86.

Στις 21:05, η Μακάμπι κοντράρεται στο Τελ Αβίβ με τη Ζαλγκίρις για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Κέρδισε τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι τελευταία με 77-73 σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Προβληματισμό στην ομάδα του Σφαιρόπουλου προκαλεί η μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας στη διοργάνωση, ιδίως μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα (73-61). Από την άλλη, η Ζαλγκίρις δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη φέτος στη Euroleague. Ηττήθηκε πιο πρόσφατα από την Μπάγερν Μονάχου αναμέτρηση θρίλερ με 75-73. Η γηπεδούχος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και ψυχολογία μετά από τη νίκη που πέτυχε και μπορεί να επιβληθεί επί της Ζαλγκίρις με άνεση. Θα πάμε με το Μακάμπι Τελ Αβίβ -8.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Αγγλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τρίτης!