Skip to main content

Στοίχημα: «Φωτιά» στα δίχτυα στην Τσάμπιονσιπ

Να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό στα πέναλτι από το Λιγκ Καπ - κανονική διάρκεια του αγώνα με τη Σαουθάμπτον θέλει η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Παρασκευής (29/10), καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία σε αγωνιστικές πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη. Το Betarades.gr επιστρέφει με δύο δυνατές επιλογές για παμε στοιχημα σήμερα, που έρχονται από την αγγλική Τσάμπιονσιπ και την Ευρωλίγκα. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε.

Στις 21:45, η ΚΠΡ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.

Να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό στα πέναλτι από το Λιγκ Καπ - κανονική διάρκεια του αγώνα με τη Σαουθάμπτον 0-0 - και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ΚΠΡ. Δυσκολεύεται, πάντως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Πολύ δυνατή η Νότιγχαμ Φόρεστ μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία ματς της, ενώ σκοράρει πολύ εύκολα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνά της, καθώς έχει παθητικό 20 γκολ σε 14 αγώνες. Προέρχεται από εντός έδρας συντριβή (0-4) από τη Φούλαμ. Φουλ επίθεση από τις δύο ομάδες για να επιστρέψουν στις νίκες, όμως έχουν θέματα με την ανασταλτική λειτουργία τους.Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Στις 20:00, Ζενίτ και Μπασκόνια κοντράρονται στην Αγία Πετρούπολη για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Δύο συνεχόμενες ήττες μετράει στη διοργάνωση η Ζενίτ, καθώς έχασε από τη Ρεάλ με 75-68 και κατόπιν και από την Μπαρτσελόνα με 84-58. Στο πιο πρόσφατο ματς από τα δύο, έμεινε πίσω και παρόλο που κάλυψε τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, δεν άντεξε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τα κατάφερε στο Καζάν η Μπασκόνια και ηττήθηκε από την Ούνικς με 83-69, στο κομμάτι της επίθεσης ιδίως προβλημάτισε με την απόδοσή της. Σημαντική η απουσία του Γκιεντράιτις απόψε. Με την ποιότητά της, η Ζενίτ μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα, εκμεταλλευόμενη και τα κενά που έδειξε η Μπασκόνια στις προηγούμενες εμφανίσεις της. Θα προτιμήσουμε το Ζενίτ - 6.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Αγγλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!