Skip to main content

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η Άρσεναλ αναζητά αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι και θέλει να αφήσει στην άκρη τον αποκλεισμό - σοκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Περιορισμένο το σημερινό κουπόνι της Πέμπτης (13/1), με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Λίβερπουλ - Άρσεναλ αλλά και στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο σε ουδέτερη έδρα. Την ίδια στιγμή δράση έχουμε στην Ιταλία και στην Πορτογαλία και φυσικά στο Κόπα Άφρικα, όπου διεξάγονται σήμερα δύο αναμετρήσεις. Οι σημερινές μας προτάσεις έρχονται από το παιχνίδι του "Άνφιλντ" αλλά και από την αναμέτρηση Νάπολι - Φιορεντίνα, ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr μεταγραφές τόσο για τους ελληνικούς όσο και για ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ στην κατηγορία ΠΑΟΚ Μεταγραφές υπάρχουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές στο ρόστερ.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Σριούσμπερι, η Λίβερπουλ έφτασε άνετα στη νίκη με 4-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Τσέλσι εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στο -1 από τη 2η Τσέλσι.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ αναζητά αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι και θέλει να αφήσει στην άκρη τον αποκλεισμό - σοκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Κύπελλο. Έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση μετά το πέρασμα 20 αγωνιστικών. Η Λίβερπουλ έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει όπως αυτές των Σαλάχ και Μανέ και έχει ταλαιπωρηθεί λόγω κορωνοϊού, κάτι που η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1,97.

Συνεχίζουμε με τη νοκ - άουτ αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας, με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Τορίνο με αντίπαλο την Γιουβέντους (1-1) τα Θεοφάνεια, η Νάπολι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα πετώντας στο καναβάτσο την Σαμπντόρια στο "Diego Armando Maradona" (1-0). Φτάνοντας τους 43 βαθμούς οι "παρτενοπέι" παραμένουν στην 3η θέση και το -6 από την πρωτοπόρο Ίντερ (σ.σ. έχει παιχνίδι λιγότερο), παράλληλα βρίσκονται στο +5 από την 5η Γιουβέντους.

Σκιά του εαυτού της η Φιορεντίνα στο Τορίνο, γνώρισε βαρύτατη ήττα με 4-0 από την ομώνυμη ομάδα ξεκινώντας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το 2022. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ισοπαλίες, βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A. Σε καλύτερο μομέντουμ η Νάπολι που έχει και την παράδοση υπέρ της κόντρα στη Φιορεντίνα, θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1,83.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!