Skip to main content

Στοίχημα: Ιδανικές συνθήκες για γκολ σε Λευκωσία και Βιέννη

Tα παιχνίδια της ημέρας σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet 365. Ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού

Το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ στο κουπόνι της Πέμπτης (18/08). Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet 365. Ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα Λιγκ, ματς για το οποίο το Betarades.gr έχει προγνωστικό με αξία. Άλλο ένα προκύπτει από την ίδια διοργάνωση και την αναμέτρηση μεταξύ Αούστρια Βιέννης και Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Στις 20:00, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "ΓΣΠ" της Λευκωσίας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλέι οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Με νίκη αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ο Απόλλων Λεμεσού, κέρδισε 2-0 τη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ήττα σε βάρος του στο πρώτο ματς (4-0) τον έστειλε στο Γιουρόπα Λιγκ. Νέος προπονητής στον πάγκο του είναι πλέον ο Καταλά, που παρουσιάστηκε χτες και είναι ο αντικαταστάτης του Τσόρλινγκερ. Έρχεται από τη νίκη με 2-0 στο Σούπερ Καπ Κύπρου κόντρα στην Ομόνοια.

Κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός στα πέναλτι απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην προηγούμενη φάση (πρώτο παιχνίδι 1-1). Προηγήθηκαν δύο φορές οι ερυθρόλευκοι και ισοφαρίστηκαν αμφότερες, ο "ήρωας" τους ήταν ο τερματοφύλακας Βατσλίκ που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι της Σλόβαν. Ο Απόλλων έχει νέο τεχνικό, γεγονός που δίνει ώθηση, όμως παρουσιάζει και προβλήματα στην άμυνα. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και έτσι αναμένεται το ματς να έχει τέρματα. Θα κρατήσουμε το Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.80.

Στις 22:00, η Αούστρια φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε στη "Generali Arena" της Βιέννης για την ίδια διοργάνωση.

Την πρώτη της ευρωπαϊκή αναμέτρηση για φέτος δίνει απόψε η Αούστρια Βιέννης, καθώς πήρε απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ. Είναι η τρίτη φορά την τελευταία τετραετία που αγωνίζεται σε προκριματική φάση στην Ευρώπη. Πιο πρόσφατα, κέρδισε την Τιρόλ με 2-1 εντός έδρας για το πρωτάθλημα Αυστρίας, προηγήθηκαν εκτός έδρας ήττες από Σάλτσμπουργκ (3-0) και Άλταχ (3-2). Αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε θα έλεγε κανείς άδικα με βάση την αγωνιστική εικόνα της από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και κούνησε μαντήλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε πρόβλημα στη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, πήρε με άνεση την πρόκριση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Σλοβάτσκο (πρώτο ματς 1-1, ρεβάνς 3-0 υπέρ της Φενέρ). Έρχεται από εμφατική εκτός έδρας νίκη με 6-0 επί της Κασίμπασα για το τουρκικό πρωτάθλημα. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι εμφανής, με βάση και τα ανασταλτικά θέματα της Αούστρια και την ψυχολογία της Φενέρ η δεύτερη είναι το φαβορί. Αυτό που αξίζει είναι το ποντάρισμα στα γκολ της αναμέτρησης, το σκορ περιμένουμε να είναι υψηλό. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!