Skip to main content

Στοίχημα: Mε την έδρα «φρούριο» της Ντάνταλκ, σκοράρουν στη Βραζιλία

Το Betarades.gr εντόπισε στοιχηματικές ευκαιρίες στην ανώτερη κατηγορία της Ιρλανδίας και την αναμέτρηση μεταξύ Ντάνταλκ και Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται το κουπόνι της Παρασκευής (27/05), ωστόσο οι αγώνες του δίνουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Μία από αυτές εντόπισε το Betarades.gr στην ανώτερη κατηγορία της Ιρλανδίας και την αναμέτρηση μεταξύ Ντάνταλκ και Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ απόψε. Ακόμη μια προκύπτει από το σημερινό κουπόνι και τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, στο ματς μεταξύ Τομπένσε και Μπαΐα Σαλβαδόρ. Μπορείτε να βρείτε πλήθος από αγορές για τα παιχνίδια αυτά και όχι μόνο στη winmasters. Οι λεπτομέρειες για τις επιλογές μας ακολουθούν.

Στις 21:45, η Ντάνταλκ υποδέχεται τη Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ για τη 18η αγωνιστική της Α’ Ιρλανδίας.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η Ντάνταλκ, που "τρέχει" σερί τριών νικών, με πιο πρόσφατη αυτή (0-1) επί της Φινς Χαρπς. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Με μεγάλο "όπλο" την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, καθώς στα πέντε πιο πρόσφατα έχει σημειώσει 13 γκολ.

Επέστρεψε στις νίκες η Σεντ Πάτρικς, που επικράτησε με 3-0 κόντρα στην Μποέμιανς. Τα πάει καλά τελευταία στις εξόδους της, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Μόνο στους δύο από τους έξι τελευταίους αγώνες, όμως, μακριά από το γήπεδό της, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Μάχονται για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι δύο αντίπαλοι, πείθει περισσότερο η Ντάνταλκ, που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.10.

Στη 1:00 τα ξημερώματα, η Τομπένσε κοντράρεται εντός έδρας με την Μπαΐα Σαλβαδόρ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας.

Από ήττα έρχεται η γηπεδούχος, που έχασε με 1-0 εκτός έδρας από την Μπρούσκε. Αυτή, μάλιστα, ήταν η πέμπτη φορά που έχασε στα 12 πιο πρόσατα ματς της, φέρνοντας μόνο ισοπαλίες στα υπόλοιπα σε αυτό το διάστημα. Παραμένει ουραγός στην κατάταξη, είναι, ωστόσο, αήττητη εντός έδρας φέτος.

Κέρδισε η Μπαΐα την περασμένη αγωνιστική στο γήπεδό της, με 2-1 κόντρα στην Πόντε Πρέτα. Επέστρεψε, έτσι, στις νίκες έπειτα από δύο παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της μετράει δύο “Χ” και ισάριθμες ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς. Είναι δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, στο -3 από την κορυφή, και έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Πιο δυνατή η φιλοξενούμενη ομάδα, όμως η Τομπένσε είναι αρκετά σκληροτράχηλη στην έδρα της. Με τα δεδομένα αυτά, αξίζει η επιλογή του Goal / Goal σε απόδοση 2.20.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!