Skip to main content

Στοίχημα: Με το δεξί η Ντόρτμουντ, φαβορί στην Πολωνία

Χωρίς τον Χάαλαντ που είναι πια παίχτης της Σίτι και με τον Τέρζιτς στον πάγκο ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το πρώτο "γεμάτο" Σάββατο της νέας σεζόν είναι το σημερινό (06/08), με κουπόνι που περιλαμβάνει αγώνες για πρώτης τάξεως πρωταθλήματα. Η επιλογή "φωτιά" της ημέρας από το Betarades.gr είναι από την Μπουντεσλίγκα και το σπουδαίο ματς Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν, για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο καινούριο πρωτάθλημα. Άλλη μια έρχεται από την ανώτερη κατηγορία Πολωνίας και την αναμέτρηση Σλασκ - Βίτζεβ. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και προγνωστικά Αγγλίας με ιδιαίτερη αξία. Περνάμε κατευθείαν στις αναλύσεις και τις προτάσεις μας.

Στις 19:30, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Χωρίς τον Χάαλαντ και με τον Τέρζιτς στον πάγκο ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Κέρδισε με 3-0 το Μόναχο 1860 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ προέρχεται από ισοπαλία (1-1) σε φιλικό με την Αντάλιασπορ. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σκοράρει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της.

Θα πρέπει να συνέλθει από το ψυχολογικό σοκ του αποκλεισμού από το Κύπελλο η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που ηττήθηκε με 4-3 εκτός έδρας από την Έλβερσμπεργκ. Δύο νίκες και μια ισοπαλία (0-0 με τον Παναθηναϊκό) ο απολογισμός της στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά. Εμφανίζει αδυναμίες στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει "μάθει" να κερδίζει στις πρεμιέρες, αφού μετράει εφτά σερί τρίποντα, η Ντόρτμουντ. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να τα καταφέρει και κόντρα στη Λεβερκούζεν. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.10.

Στις 21:00, η Σλασκ Βρότσλαβ υποδέχεται τη τη Βίτζεβ Λοτζ για την 4η αγωνιστική της Α' Πολωνίας.

Για πρώτη φορά έχασε στο φετινό πρωτάθλημα η Σλασκ στο πιο πρόσφατο ματς της, εκτός έδρας από την Κορόνα Κίελτσε (3-1). Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσε. Στην πρεμιέρα της εντός έδρας, πάντως, που προηγήθηκε πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Πογκόν με καλή εμφάνιση.

Για πρώτη φορά στο γήπεδό της στην ανώτερη κατηγορία μετά από εννιά χρόνια έπαιξε η Βίτζεβ τελευταία, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει. Γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Λέχια Γκντανσκ, παρόλο που ήταν πιο απειλητική. Στις δύο εξόδους της φέτος έχασε με δυσκολία από την Πογκόν (2-1) και νίκησε τη Γιαγκελόνια (0-2). Αντίδραση πρέπει να βγάλει η Σλασκ μετά την πρώτη της ήττα. Στο γήπεδό της έχει το προβάδισμα κόντρα στη Βίτζεβ και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.15.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!