Skip to main content

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Σεβίλλης, προβάδισμα η Ζενίτ

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Σεβίλλη, με τη νίκη (0-2) στο ντέρμπι με την Μπέτις να είναι μια εξαίρεση.

Tα βλέμματα τραβάνε οι αναμετρήσεις του Champions League στο κουπόνι της Τρίτης (23/11). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει επιλογές από ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που αξίζουν προσοχής. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλα τα βήματα για εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία. Ας περάσουμε στις αναλύσεις των αγώνων που μας απασχολούν σήμερα.

Στις 22:00, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Σεβίλλη, με τη νίκη (0-2) στο ντέρμπι με την Μπέτις να αποτελεί απλά μια θετική εξαίρεση. Γκέλαρε (2-2) με την Αλαβές, ενώ έκανε τα εύκολα δύσκολα στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) με τη Λιλ και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης η Βόλφσμπουργκ μετά την επικράτηση με 2-1 επι της Σάλτσμπουργκ, νέος αέρας πνέει με την έλευση του προπονητή Κόφελντ. Δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της, όπου έχει ηττηθεί στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μονόδρομος η νίκη για τη Σεβίλλη, προκειμένου να μείνει ζωντανή και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.80.

Σις 22:00 και πάλι, η Μάλμε κοντράρεται στη Σουηδία με τη Ζενίτ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη για τη Μάλμε αν θέλει να διεκδικήσει την τρίτη θέση στον όμιλο, που οδηγεί στο Europa League. Δεν έχει πετύχει ούτε τέρμα στις τέσσερις αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται τελευταία στην κατάταξη. Πιο πρόσφατα στο Champions League έχασε από την Τσέλσι εντός έδρας (0-1), ενώ έρχεται από απώλεια βαθμών στο σουηδικό πρωτάθλημα με το 2-2 κόντρα στη Χάκεν. Η Ζενίτ είναι τρίτη στη βαθμολογία και εξασφαλίζει τη θέση αρκεί να μη χάσει απόψε. Ηττήθηκε τελευταία από τη Γιουβέντους εκτός (4-2) και στο ρωσικό πρωτάθλημα έπειτα κέρδισε εντός τη Νίζνι (5-1). Οι φιλοξενούμενοι μπορούν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν σήμερα αυτό που θέλουν βάση εικόνας και μάλιστα πετυχαίνοντας τρίποντο. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.02.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Champions League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τρίτης!