Skip to main content

Στοίχημα: Ποντάρισμα στους Μαδριλένους και τα γκολ στο Ντραγκάο!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Οπόρτο, η Ρεάλ ταξιδεύει με την πλάτη στον τοίχο στη Γερμανία, ενώ η Ατλέτικο θέλει να ξεπεράσει την 4αρα στο Μόναχο.

Σήμερα Τρίτη (27/10) οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του Champions League μονοπωλούν το ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για το πάμε στοίχημα. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Οπόρτο, η Ρεάλ ταξιδεύει με την πλάτη στον τοίχο στη Γερμανία, ενώ η Ατλέτικο θέλει να ξεπεράσει την 4αρα στο Μόναχο. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τα γκολ στο Ντραγκάο

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από την Πορτογαλία. Στις 22:00, η Πόρτο φιλοξενεί στο Ντραγκάο τον Ολυμπιακό για 3ο όμιλο.

Οι Πορτογάλοι ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί στο Μάντσεστερ την προηγούμενη εβδομάδα. Προηγήθηκαν της Σίτι με όμορφο τέρμα του Λουίς Ντίας στο 14ο λεπτό και ισοφαρίστηκαν λίγα λεπτά αργότερα με πέναλτι του Αγουέρο, στη μοναδική ευκαιρία των Άγγλων στο πρώτο μέρος. Στάθηκε καλά και στην επανάληψη η ομάδα του Κονσεϊσάο, αλλά στο 65' ο Γκιουντογκάν ανέτρεψε την κατάσταση με ένα υπέροχο φάουλ και ο Φεράν Τόρες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 73'. Εντός των συνόρων, η Πόρτο επικράτησε στο ρελαντί της Ζιλ Βισέντε με 1-0, παραμένοντας στο -5 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Πριν το Σαββατιάτικο 1-0, η Πόρτο μετρούσε 4/5 Goal/Goal.

Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε με την απόδοσή του στην πρεμιέρα των ομίλων. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στην επανάληψη, όπως άλλωστε συνηθίζει στα φετινά του παιχνίδια και πήρε δίκαιη νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ. Λυτρωτής των Πειραιτών ο Χασάν στις καθυστερήσεις, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα! Άσκησε πίεση η ομάδα του Μάρτινς στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και δικαιώθηκε.

Η Πόρτο αναμένεται να μπει δυνατά στον αγώνα με στόχο αποκλειστικά τη νίκη και θα πιέσει την άμυνα του Ολυμπιακού. Δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν απέναντι στην ποιοτική επίθεση των γηπεδούχων η ελληνική ομάδα, όμως αναμένεται να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις με τη σειρά της και στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις. Περιμένουμε ευκαιρίες εκατέρωθεν, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Με φόρα στη Γερμανία η Ρεάλ

Ταξιδεύουμε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Borussia-Park, όπου στις 22:00 η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον 2ο όμιλο.

Οι Γερμανοί είχαν καλή εικόνα στην πρεμιέρα του Μιλάνου και λίγο έλειψε να πάρουν μία σπουδαία νίκη επί της Ίντερ. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι, όμως η ομάδα του Ρόζε κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με τους Μπενσεμπαϊνί (πέναλτι) και Χόφμαν, πριν δεχθεί και δεύτερο τέρμα από τον θηριώδη Βέλγο επιθετικό. Το Σάββατο η Γκλάντμπαχ πέρασε από την έδρα της Μάιντζ με 2-3, ανατρέποντας το σκορ στο τελευταίο τέταρτο.

Η Ρεάλ αντέδρασε άμεσα στην "σφαλιάρα" της πρεμιέρας από τη Σαχτάρ! Η εντός έδρας ήττα (2-3) από τους Ουκρανούς την βάζει σε περιπέτειες για την πρόκριση, όμως η ομάδα του Ζιντάν φάνηκε ότι μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλο έχοντας το μυαλό στο Σαββατιάτικο "clasico", απ' όπου βγήκε νικήτρια με 1-3! Ο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ στο Καμπ Νου, ο Φάτι ισοφάρισε άμεσα και η Ρεάλ ανέκτησε το προβάδισμα με κερδισμένο πέναλτι του Ράμος, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση. Ο Μόντριτς "κλείδωσε" τη νίκη στο 90'!

Η Γκλάντμπαχ δεν είναι σίγουρα αμελητέα ποσότητα και εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά ισχυρή, όμως η Ρεάλ "καίγεται" για τη νίκη και έρχεται με φόρα από το διπλό στη Βαρκελώνη. Ποντάρουμε στη Ρεάλ σε απόδοση 1.95.

Ανώτερη η Ατλέτικο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τη Μαδρίτη, όπου στις 22:00 η Ατλέτικο υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ για τον 1ο όμιλο.

Η ομάδα του Σιμεόνε, όπως και όλη η Ευρώπη μέσα στο 2020, δεν είχε απάντηση για την ορμή της Μπάγερν και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στο Μόναχο. Εντός προγράμματος ήττα για τους Ισπανούς, όχι η έκτασή της. Το Σάββατο επέστρεψε στις επιτυχίες με το εντός έδρας 2-0 επί της Μπέτις και σκόρερ τους Γιορέντε και Σουάρες.

Η Σάλτσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην εντός έδρας πρεμιέρα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Σζομποσζλάι και Γιουνούζοβιτς ανέτρεψαν το προβάδισμα των Ρώσων, λίγο πριν και αμέσως μετά το ημίχρονο και παρότι οι αυστριακοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 75΄από τον Λισάκοβιτς. Σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως απέτυχαν να πάρουν το "τρίποντο".

Η Ατλέτικο καλείται να δώσει απαντήσεις μετά τη συντριβή στο Μόναχο και η "αφελής" αμυντικά Σάλτσμπουργκ της ταιριάζει. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ανεβάζουμε την απόδοση και ποντάρουμε στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ στο 2.08. Σε περίπτωση νίκης της Ατλέτικο με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Το Betarades.gr πάντα παρόν στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων προαναγγέλλει τον σπουδαίο αγώνα του Ολυμπιακού στο Οπόρτο. Δείτε στο παρακάτω link το βίντεο για τον αγώνα Πόρτο - Ολυμπιακός: