Skip to main content

Στοίχημα: «Τιτανομαχία» στο Μπαρτσελόνα - Μπάγερν!

Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την Μπάγερν στις 22:00, στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Οι «Βαυαροί» είναι το φαβορί με βάση τις αποδόσεις, αλλά...

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (14/08) είναι... «φωτιά». Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Φυσικά, πριν παίξετε στοίχημα πρέπει να ρίχνετε μια ματιά στη βαθμολογία ποδοσφαίρου

Το ματς που κάνει τη διαφορά είναι δίχως αμφιβολία το Μπαρτσελόνα - Μπάγερν. Είναι προημιτελικός του Champions League, με το παιχνίδι να είναι μονό σε ουδέτερη έδρα (Λισαβόνα). Έχουμε λοιπόν προγνωστικό για τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, η δράση συνεχίζεται και στα πρωταθλήματα των χωρών. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει δύο ακόμα αξιόλογα σημεία από τη Ρωσία και τη Νορβηγία. Συνολικά, προκύπτουν τρεις επιλογές από το κουπόνι και θα τις δούμε αναλυτικά στη συνέχεια!

ΜΑΤΣΑΡΑ στη Λισαβόνα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το Champions League! Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την Μπάγερν στις 22:00, στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Οι «Βαυαροί» είναι το φαβορί με βάση τις αποδόσεις, αλλά ποιός μπορεί να υποτιμήσει την Μπάρτσα;

Η Μπαρτσελόνα βέβαια, έχει δώσει και αυτή... δικαιώματα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρουσιάζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Αν δεν υπήρχε ο φοβερός Τερ Στέγκεν, οι Καταλανοί θα είχαν ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα. Δέχονται με ευκολία φάσεις και αυτό τους έχει κοστίσει. Έχασαν το πρωτάθλημα, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ το παλεύουν ακόμα. Με τον Μέσι σε καλή μέρα, η Μπάρτσα είναι ικανή για όλα! Έχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά ο Σετιέν και κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει.

Η Μπάγερν Μονάχου από την άλλη, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Απέκλεισε με δύο νίκες την Τσέλσι στη φάση των «16» και έχει μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Φλικ φυσικά πήρε και το πρωτάθλημα, και το κύπελλο στη Γερμανία. Είναι τρομερό σύνολο που παίζει σε... άλλες ταχύτητες. Το μομέντουμ την ευνοεί και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις. Ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι αμφίβολος, αλλά μάλλον θα παίξει κανονικά, όπως και ο Κομάν. Σε φοβερή κατάσταση και ο Λεβαντόφσκι που δεν συγχωρεί, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Οι «Βαυαροί» μοιάζουν καλύτεροι φέτος, αλλά ο μέσι και η παρέα του θα προσπαθήσουν να τους χαλάσουν τα σχέδια. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και περιμένουμε ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ. Πάμε με το Over 3 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπούνε ακριβώς 3 γκολ) σε απόδοση 1.95.

Μπήκε δυνατά η Σότσι

Ερχόμαστε στη Ρωσία, και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που έχει ξεκινήσει για τη σεζόν 2020-2021. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, η Σότσι υποδέχεται την Κίμκι. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλύτερα στη διοργάνωση και θα τους στηρίξουμε.

Για την ακρίβεια, η Σότσι πήρε ανέλπιστη ισοπαλία στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Πριν τον αγώνα, οι προβλέψεις ήταν φυσικά υπέρ της Σπαρτάκ. Μάλιστα, αυτό φάνηκε να επιβεβαιώνεται και στο γήπεδο, με τη Σπαρτάκ να προηγείται νωρίς με 2-0. Παρόλα αυτά, η Σότσι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και μείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 90' ο Νομπόα ισοφάρισε σε 2-2 και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Τώρα, η Σότσι θέλει να πάρει τη νίκη, παίζοντας και στην έδρα της.

Άλλωστε, η Κίμκι δεν την «τρομάζει» ως αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει με το... αριστερό στη διοργάνωση, λόγω της ήττας με 0-2 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Κίμκι δεν μπόρεσε να κοντράρει την ΤΣΣΚΑ και ηττήθηκε εύκολα. Θα έχει και κάποιες απουσίες σήμερα, που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Έδειξε σημαντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα και με παρόμοια εικόνα θα τα βρει ξανά σκούρα.

Η Σότσι έχει το προβάδισμα για τη νίκη, και δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το «τρίποντο» εύκολα ή δύσκολα. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.07.

Με τα γκολ στη Νορβηγία

Μεταφερόμαστε στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα τη Νορβηγία. Η δεύτερη κατηγορία έχει φουλ δράση σήμερα. Το ματς που μας ενδιαφέρει είναι το Σάντνες - ΚΦΟΥΜ Όσλο. Σε αυτό το παιχνίδι, θα εστιάσουμε στα γκολ!

Η Σάντνες έχει μπει με καλό τρόπο στη διοργάνωση. Μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 14 πόντους. Εντοπίζεται λοιπόν εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου. Από την απευθείας άνοδο απέχει τέσσερις πόντους. Βέβαια, προέρχεται από τη βαριά ήττα με 5-0 από την Τρούμσε. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Είναι ομάδα που στηρίζεται περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Το ίδιο ισχύει και για την ΚΦΟΥΜ Όσλο. Παίζει έχοντας περισσότερο το μυαλό της στα επιθετικά της καθήκοντα, και όχι στα αμυντικά. Της έχει κοστίσει αυτό λίγο πιο πολύ, αφού είναι εκτός των πλέι-οφ ανόδου. Βέβαια, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Μετράει 5/6 Goal/Goal στα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, και 3/5 Over 2.5! Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από τη Λίλεστρεμ. Θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Το στυλ των δύο ομάδων μας προϊδεάζει για ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Εξάλλου, και τα τέσσερα μεταξύ τους (σε όλη την ιστορία τους) έληξαν Over. Θα πάμε με αυτήν την επιλογή και σήμερα. Δηλαδή με το Over 2.5 σε απόδοση 1.96.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!