Skip to main content

Στοίχημα: Το σηκώνει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Άιντραχτ

Οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr έρχονται από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, που διεξάγεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης στις 22:00.

Ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, τη στιγμή που δράση έχουμε σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr έρχονται από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, που διεξάγεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης στις 22:00, ενώ ματιές ρίχνουμε και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι η διοργάνωση της Άιντραχτ, πορεύεται αήττητη, έκανε μερικές υπερβάσεις, δίκαια έφτασε μέχρι τον τελικό, τον πρώτο μετά το 1980. Σημείωσε τρομερές προκρίσεις κόντρα σε Μπέτις (2-1 εκτός, 1-1 εντός), Μπαρτσελόνα (1-1 εντός, 3-2 εκτός) και Γουέστ Χαμ (2-1 εκτός, 1-0 εντός), είναι ισχυρή στο επιθετικό κομμάτι, σκόραρε σ' όλα τα φετινά ματς του Γιουρόπα Λιγκ! Εκτός της αυτονόητης επιτυχίας μιας κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού θεσμού, η Άιντραχτ θέλει το τρόπαιο και για να κερδίσει το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και δεν τα κατάφερε μέσω του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η Ρέιντζερς ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι της πολύ νωρίς, δυσκολεύτηκε στη φάση των ομίλων, πήρε την πρόκριση ως δεύτερη με ρεκόρ 2-2-2, τερμάτισε μόλις στο +1 απ' τη Σπάρτα Πράγας, δεν έδειχνε ικανή για υπερβάσεις. Ωστόσο, μέσα στο 2022 έκανε τρομερά πράγματα, καθώς αρχικά απέκλεισε την Ντόρτμουντ, συνέχισε με άνετη πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα σε Μπράγκα και Λειψία.Έχασε άνετα το πρωτάθλημα στη Σκωτία, ωστόσο μπορεί να σώσει τη χρονιά με δύο τίτλους σε διάστημα μερικών ημερών, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Χαρτς στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας. Αήττητη φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ η Άιντραχτ, είναι το φαβορί του αποψινού τελικού και έχει το προβάδισμα κόντρα στην υπολογίσιμη Ρέιντζερς, η οποία ωστόσο έχει αδυναμίες. Επιλογή μας το Άιντραχτ κατάκτηση σε απόδοση 1.75.

Και από το Γιουρόπα Λιγκ στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Νασιονάλ - Βελέζ Σάρσφιλντ για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια τους χωρίς να δεχτούν γκολ, συνολικά μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.Όσον αφορά το Κόπα Λιμπερταδόρες είναι στην τρίτη θέση του ομίλου και μετά την ήττα της Μπραγκαντίνο σ' αυτή την αγωνιστική, μπορεί να περάσει δεύτερη και να κρατά την τύχη στα χέρια στο τελευταίο ματς, για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά της η Βελέζ έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κολόν και παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Είναι στην τελευταία θέση του ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες και θέλει μόνο νίκη για έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, περιμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.