Skip to main content

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Λιντς - Προτάσεις από Πρέμιερ και Serie A

Την ίδια στιγμή η δράση παραμένει αμείωτη στα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας, ενώ στο κουπόνι υπάρχουν και παιχνίδια Κυπέλλων.

Σπουδαίες αναμετρήσεις από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και Serie A Ιταλίας περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης (30/11).

Την ίδια στιγμή η δράση παραμένει αμείωτη στα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας, ενώ στο κουπόνι υπάρχουν και παιχνίδια Κυπέλλων.

Οι σημερινές μας προτάσεις έρχονται από Αγγλία και Ιταλία και τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια στην bet shop με πληθώρα επιλογών.

Έφυγε ικανοποιημένη με την ισοπαλία απ' την έδρα της Μπράιτον το Σάββατο η Λιντς, ανασταλτικά δεν είχε καλή εικόνα, οι αντιδράσεις της ήταν αργές, κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 2-1 απ' την Τότεναμ και το εντός έδρας 1-1 με τη Λέστερ, μετρά ρεκόρ 1-3-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες δέκα (2-4-4).

Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά η Κρίσταλ Πάλας, αυτό τελικά συνέβη το Σάββατο στο εντός έδρας απαιτητικό παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Πρώτη ήττα έπειτα από εφτά αγωνιστικές (2-5-0) για την ομάδα του Βιεϊρά, που ερχόταν απ' το εκτός έδρας 3-3 με την Μπέρνλι, είχαν προηγηθεί οι δύο σερί νίκες με Μάντσεστερ Σίτι (0-2 εκτός) και Γουλβς (2-0 εντός). Με 16 πόντους καταλαμβάνει την 11η θέση της βαθμολογίας, στο +7 απ' την τελευταία τριάδα, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Λιντς χρειάζεται βαθμούς, περιμένουμε ότι θα αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.48.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Σαμπντόρια. Μετά την σπουδαία επιτυχία που πανηγύρισε με αντίπαλο τη Μίλαν (4-3 εντός), η Φιορεντίνα άφησε τη νίκη να ξεγλιστρήσει από τα χέρια της στα τελευταία του ντέρμπι της Τοσκάνης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Έμπολι. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Σαμπντόρια πανηγύρισε δύο σερί νίκες ξεφεύγοντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη σεζόν οι "μπλουτσερκιάτι" πανηγύρισαν δύο νίκες κόντρα στη Φιορεντίνα με το ίδιο σκορ (2-1), μετρούν μόλις δύο "διπλά" στις 16 τελευταίες επισκέψεις τους στη Γένοβα (έξι ισοπαλίες, οχτώ ήττες). Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ και θέαμα, θα ακολουθήσουμε την παράδοση και θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,75.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τρίτης!