Skip to main content

Στοίχημα: Ξεκάθαρο φαβορί στη Νορβηγία, με την έδρα στην Πάτρα

Το δυνατό σημείο στοίχημα σήμερα έρχεται από την ανώτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Νορβηγίας και την αναμέτρηση Κρίστιανσουντ -Μπόντο/Γκλιμτ.

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται η δράση στο κουπόνι του Σαββάτου (18/06), ωστόσο με αγώνες που ξεχωρίζουν για ποντάρισμα. Το δυνατό σημείο στοίχημα σήμερα έρχεται από την ανώτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Νορβηγίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρίστιανσουντ και Μπόντο / Γκλιμτ, που έχει φαβορί. Ακόμη, προκύπτει και μια συνδυαστική πρόταση από ματς μπάσκετ εντός συνόρων, για τον αγώνα μεταξύ Προμηθέα και Λάρισας. Ας δούμε τις λεπτομέρειες για τις σημερινές στοιχηματικές επιλογές μας στις αναλύσεις που ακολουθούν.

Στις 19:00, η Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Μπόντο / Γκλιμτ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α' Νορβηγίας.

Από αγωνιστική απραξία σε επίσημα παιχνίδια προέρχεται η ουραγός Κρίστιανσουντ, καθώς οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της αναβλήθηκαν εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος έχασε με 2-1 από τη Μόλντε. Αδύναμη στην έδρα της, μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς.

Το αήττητο σερί της Μπόντο / Γκλιμτ - δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες -, "έσπασε" στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μόλντε, από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Ο προπονητής Κνούτσεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες στη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές τα πάνε καλά, πάντως, μακριά από το γήπεδό τους, καθώς κέρδισαν τα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, σημειώνοντας, μάλιστα, εννιά γκολ. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Μπόντο / Γκλιμτ και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην αδύναμη Κρίστιανσουντ. Θα ποντάρουμε στο Μπόντο / Γκλιμτ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.15.

Νωρίτερα, στις 17:00, ο Προμηθέας φιλοξενεί στην Πάτρα τη Λάρισα για το τρίτο ματς από τους "μικρούς" τελικούς της Basket League.

Μετράει πέντε διαδοχικές ήττες πλέον ο Προμηθέας, καθώς έχασε με 88-84 την περασμένη Τετάρτη εκτός έδρας από τη Λάρισα. Αν και μπήκε δυναμικά και προηγούνταν 51-30 στο δεύτερο δεκάλεπτο, έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε ξανά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ηττήθηκε τελικά στο φινάλε.

Το 2-0 σημείωσε η Λάρισα στη σειρά με τον Προμηθέα, με πολύτιμο παίκτη τον Μούντι, που έβαλε 20 πόντους και σκόραρε καθοριστικό τρίποντο λίγο πριν τη λήξη. Με νίκη σήμερα κατακτά την τρίτη θέση. Ωστόσο, ο Προμηθέας αναμένεται μαχητικός στην έδρα του. Αξίζει η συνδυαστική επιλογή άσος και Over 80.5 πόντοι του Προμηθέα σε απόδοση 2.08.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!