Skip to main content

Στην Ακρόπολη η διάσημη Ιταλίδα ινφλουένσερ, Κιάρα Φεράνι

Η Φεράνι έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης για επαγγελματικούς λόγους καθώς διατηρεί συνεργασία με τη Nespress.

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η διάσημη Ιταλίδα ινφλουένσερ, Κιάρα Φεράνι.

Η Φεράνι έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης για επαγγελματικούς λόγους καθώς διατηρεί συνεργασία και πρωταγωνίστησε σε ένα summer event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα η Κιάρα Φεράνι έβαλε την υπογραφή της σε ειδική, συλλεκτική σειρά προϊόντων της Nespresso, όπως coffee και travel mugs, κάψουλες και μηχανές καφέ, πάντα με το εμβληματικό της στιλ, χρησιμοποιώντας τολμηρά χρώματα και ζωηρά σχέδια. Στο event το παρών έδωσε και η Βίκυ Καγιά με τις δυο τους μάλιστα να ποζάρουν μαζί στο φακό.



Πάντως η Κιάρα Φεράνι κατάφερε να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση καθώς δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο αλλά και να κάνει τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένει.

Φυσικά η ίδια είναι ενεργή στα social media και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της στην Αθήνα, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

Σημειώνεται πως η Κιάρα Φεράνι, είναι Ιταλίδα fashion blogger και η πιο διάσημη influencer του κόσμου. Ξεκίνησε το blog της τον Οκτώβριο του 2009, όταν ήταν φοιτήτρια Νομικής και σήμερα έφτασε να είναι η δημιουργός μίας επιχείρησης πολλών εκατομμυρίων και να έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram με περισσότερους από είκοσι τέσσερα εκατομμύρια followers.

Πηγή: iefimerida.gr