Skip to main content

Στην Αλεξανδρούπολη για τρεις ημέρες η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη από σήμερα Πέμπτη 13/5 έως το Σάββατο 15/5, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Νωρίτερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Zdravko Krivokapić, με την πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Σερβίας Ana Brnabić και με τον προεδρεύοντα της τριμελούς Προεδρίας της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης Milorad Dodik.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Αλεξανδρούπολη. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 18:00, θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμο, ενώ στις 18:30 θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Την Παρασκευή 14/5, στις 10:30, θα παραστεί στη δοξολογία χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Ζαμπούκη και εκπροσώπους των τοπικών Αρχών.

Το Σάββατο 15/5 θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνό και στις 12:55 τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος.