Skip to main content

Στην Ιαπωνία οι πρώτες Έλληνες αθλητές του στίβου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ομάδα ξεκίνησε γύρω στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής με προορισμό τη Βιέννη, όπου και είχαν αναμονή περίπου 5 ώρες. Από εκεί ταξίδεψαν για Τόκιο, μ

Έφτασε σήμερα στην Ιαπωνία το πρώτο γκρουπ των Ελλήνων αθλητών στίβου που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι αθλητές έφτασαν στην πόλη Μισάτο, μετά από αναμονή αρκετών ωρών στο αεροδρόμιο και κατέλυσε στο ξενοδοχείο

Η ομάδα ξεκίνησε γύρω στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής με προορισμό τη Βιέννη, όπου και είχαν αναμονή περίπου 5 ώρες. Από εκεί ταξίδεψαν για Τόκιο, με την πτήση να διαρκεί περίπου 11 ώρες.

Αφού έφτασαν στο αεροδρόμιο πέρασαν από αυστηρούς ελέγχους και αρκετούς… επανελέγχους καθώς χρειάστηκε να δείξουν όλα τους τα έγγραφα αρκετές φορές και σε αρκετούς ελεγκτές. Όλα τηρήθηκαν κατά γράμμα, με τους Ιάπωνες να τα έχουν οργανώσει όλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια και να είναι εξαιρετικά τυπικοί σε όλες τις διαδικασίες. Όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε pcr τεστ και ανέμεναν τα αποτελέσματα στο αεροδρόμιο.

Μετά από περίπου επτά ώρες, πήγαν στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν για το επόμενο διάστημα. Εκεί όλα τα μέλη θα είναι σε καθεστώς καραντίνας, με τον κάθε ένα να έχει δικό του δωμάτιο χωρίς συγκάτοικο ενώ εκτός του δωματίου επιτρέπεται να βγαίνουν για τις προπονήσεις τους και για φαγητό.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Ιαπωνία και το δεύτερο γκρουπ, με τους επικοντιστές.

Πηγή: sportsfeed.gr