Skip to main content

Στην υπηρεσία των δημοτών οι νέες κοινωνικές δομές του Δ. Λαγκαδά

Τον νέο χώρο στον οποίο συστεγάζονται οι κοινωνικές δομές εγκαινίασαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά.

Στην υπηρεσία των ευάλωτων κοινωνικά συνδημοτών μας, είναι και επισήμως οι νέες δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου, του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας δήμου Λαγκαδά.

Τον νέο χώρο στον οποίο συστεγάζονται οι κοινωνικές δομές εγκαινίασαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Λαγκαδά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση και την υλοποίηση των νέων υπηρεσιών που θα στηρίξουν ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνδημοτών. 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς παραδίδουμε στους συνδημότες μας νέες κοινωνικές δομές, πολύ σημαντικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους, την ενημέρωση τους, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους», τόνισε.

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του νέου αυτού χώρου.

Οι Κοινωνικές Δομές βρίσκονται στην πόλη του Λαγκαδά.
Διεύθυνση: Ματαπά 5.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394 025048