Skip to main content

Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

Πρόθεση της διοίκησης είναι να αναθέσει τις τύχες της ομάδας σε έναν τεχνικό που θα μπορέσει να τη μετατρέψει σε ένα σύνολο κυριαρχίας

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, με τον Ισπανό τεχνικό της Ένωσης να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μετά την προχθεσινή τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους ρεπόρτερ της Ένωσης.

Όλες οι ενδείξεις κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν χρήση της ρήτρας στο συμβόλαιο με τον Χιμένεθ και δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός του προσεχούς τριημέρου.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να αναθέσει τις τύχες της ομάδας σε έναν τεχνικό που θα μπορέσει να τη μετατρέψει σε ένα σύνολο κυριαρχίας, με επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Ως εκ τούτου, το κύριο βάρος στην αναζήτηση έχει πέσει στην αγορά της ιβηρικής χερσονήσου, δηλαδή σε Ισπανία και Πορτογαλία. Και επειδή ο χρόνος πιέζει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει το θέμα να κλείσει γρήγορα, αφού ο νέος τεχνικός θα πρέπει να μάθει την ομάδα και να εργαστεί στο σχεδιασμό της.