Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε ταβέρνα της Τούμπας ο Ανδρουλάκης στο γεύμα των «θεσμικών» του ΠΑΣΟΚ

Ικανοποίηση για την πορεία του κόμματος από τα τοπικά στελέχη της Θεσσαλονίκης. Το γεύμα του Νίκου Ανδρουλάκη στην Τούμπα

Γεύμα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, παραθέτουν κομματικά στελέχη της Θεσσαλονίκης αυτή την ώρα στην ταβέρνα "Ψαρού", στην Τούμπα.

Πρόκειται για τους «θεσμικούς» του κόμματος, καθώς παρόντες είναι ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάσης Γλαβίνας, οι γραμματείς των νομαρχιακών οργανώσεων Α' και Β' Θεσσαλονίκης, Ευρυβιαδης Ελευθεριάδης και Κώστας Κοκολάκης, οι "ανδρουλακικοί", Νικήτας Φραγκισκάκης, Αντώνης Σαουλίδης, Πέννυ Δαλαμπούρα, Αναστασία Γεωργιάδου, Χάρης Μελίδης και Κώστας Σωτηράκης.

Οι παριστάμενοι πληροφορούμαστε ότι συζήτησαν σε χαλαρό κλίμα την πορεία του ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του κ. Ανδρουλάκη και από όλους εκφράστηκε η ικανοποίησή τους για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα και την απήχηση που έχει το κόμμα και οι θέσεις του στην κοινωνία.

Προφανώς και όλοι εξέφρασαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την ικανοποίησή τους για την επιλογή του να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.