Skip to main content

Στηρίζει Μπογδάνο η Λατινοπούλου: Οι σκληρές αλήθειες πρέπει να λέγονται

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την στήριξή της στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρήκε σύμμαχο για τα όσα είπε την Τρίτη στη Βουλή και οδήγησαν στη διαγραφή του από τη Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τη στήριξή της στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή.

“Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα και τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών και όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι. Μπογδάνος”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σύμμαχος για δεύτερη φορά

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας είχε σχολιάσει το θέμα που είχε προκύψει με δημοσίευμα που αναφερόταν σε μαθητές νηπιαγωγείου της Αθήνας, που είναι μετανάστες και το οποίο είχε αναδημοσιεύσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Twitter υπογραμμίζει ότι είναι λάθος η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών, ωστόσο στη συνέχεια έσπευσε να προσθέσει: “Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται”.