Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ

Οι εργαζόμενοι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν τη στήριξή τους προς τον ομογενή επιχειρηματία

Μήνυμα στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη έστειλαν μέσω ανακοίνωσής τους οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον ομογενή επιχειρηματία αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μίας συντονισμένης επίθεσης τόσο στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και στην ίδια την ομάδα που υπηρετούμε.

Οι επιθέσεις αυτές στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, για εμάς που τον γνωρίζουμε και τον ζούμε πλέον καθημερινά, δεν είναι μόνο άδικες, αλλά είναι και υποκριτικές.

Ο κύριος Σαββίδης έχει ανεβάσει τα επίπεδα ασφάλειας και σωστής διεξαγωγής αγώνων στην Τούμπα, σε σημεία που κανείς δεν φανταζόταν.

Παρέχει αφειδώς όλες εκείνες τις συνθήκες σε εμάς να παράγουμε έργο για τον σύλλογο που υπηρετούμε και βρίσκεται πάντα δίπλα μας για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών.

Οι στοχευμένες και συντονισμένες επιθέσεις όχι μόνο δεν κλονίζουν, αλλά αντίθετα ενισχύουν την εκτίμηση και την αγάπη μας προς το πρόσωπό του.

Ο κύριος Σαββίδης προτίμησε να πάρει πάνω του όλη τη φθορά, προκειμένου να προστατεύσει την δική μας δουλειά και την υπόληψη της Τούμπας κι αυτό είναι από μόνο του ηρωικό.

Είναι σειρά μας να είμαστε η δική του ασπίδα!

Με εκτίμηση,

Υπάλληλοι ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ