Skip to main content

Στις 4 Ιουλίου live και virtual το Nanotexnology 2020

Επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, κ.α. συντονίζονται σε ένα μεγάλο επισημονικό γεγονός

Το Σάββατο 4 Ιουλίου ξεκινά το Nanotexnology, το πολυσυνέδριο στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των Νανοεπιστημών, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.

Επιστήμονες και μηχανικοί από όλο τον κόσμο, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, εταιρείες τεχνολογικής καινοτομίας, και επιχειρήσεις συντονίζονται σε ένα μεγάλο επιστημονικό και τεχνολογικό γεγονός που για πρώτη φορά εξελίσσεται ταυτόχρονα virtual και live.  

Στη διάρκεια του Nanotexnology 2020 θα υπάρξει στο πλαίσιο του Συνεδρίου Nanomedicine, virtual conference όπου θα αναλυθούν τα επιστημονικά δεδομένα και οι προβλέψεις για τον COVID 19 με τη συμμετοχή επιστημόνων  και ειδικών απ όλο τον κόσμο.



Παρουσιάζεται η ελληνική πρωτοπορία

Στο πλαίσιο της EXPO 2020 της ζωντανής έκθεσης τεχνολογίας αιχμής που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Nanotexnology 2020 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου, θα είναι σημαντική η ελληνική παρουσία. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά μοναδικές ελληνικές τεχνολογικές κατασκευές με τη χρήση τρίτης γενιάς φωτοβολταϊκών, τα οποία δημιουργήθηκαν με τη σύμπραξη ελληνικών καινοτόμων εταιρειών.



Πρωτοπόρες εταιρείες, πολλές από αυτές με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μέλη του δυναμικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών (HOPE-A) θα εκθέσουν για πρώτη φορά εφαρμογές που αφορούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των εύκαμπτων ηλεκτρονικών (αισθητήρες, wealables, φωτισμός, οθόνες, δομικά υλικά, συστήματα θέρμανσης και ψύξης κ.ά). Παράλληλα θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστασίας από την COVID 19 όπως nano-μάσκες, νανοφίλτρα κ.ά



https://www.Nanotexnology.com/