Skip to main content

Στις φλόγες διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα (vid)

Μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Διοικητηρίου όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρισκόταν ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα.

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Διοικητηρίου 38.

Μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρισκόταν ένα ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 17 άνδρες και με το κλιμακοφόρο όχημα.


 

Μετά από μεγάλη επιχείρηση οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το διαμέρισμα που είχε τυλιχτεί στις φλόγες δύο άτομα νεαρής ηλικίας. Τα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας, οδηγήθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν τον δρόμο προκειμένου να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και ενώ η επιχείρηση για την πλήρη κατάσβεση είναι σε εξέλιξη, το διαμέρισμα έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Αναπτύχθηκε μεγάλο θερμικό φορτίο με αποτέλεσμα να λιώσουν τα πάντα μέσα σε αυτό.

Έντρομοι κάτοικοι στην περιοχή - Αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr

Υδραυλικός που έκανε εργασίες σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο αναφέρει στη Voria.gr ότι από το θερμικό φορτίο που είχε αναπτυχθεί μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα έσπασαν τα τζάμια, η φωτιά πήρε αέρα και δυνάμωσε περισσότερο. Ο ίδιος έντρομος χτυπούσε όλες τις πόρτες και φώναζε για να βγουν οι ένοικοι εξω.

Το νεαρό ζευγάρι για να προφυλαχθεί βγήκε στο πίσω μπαλκόνι που βλέπει σε πρασιά. Σύμφωνα με τον ίδιο ο άνδρας κατάφερε να περάσει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο 2ο ενώ παράλληλα είχε έρθει η πυροσβεστική.