Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΤΟ ALL STAR GAME ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΜΙΘ, ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΧΑΝΛΑΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα φιλοξενηθεί φέτος στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου.

Τρεις παίκτες από τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης θα δώσουν το «παρών» στο ελληνικό All Star Game του μπάσκετ και συγκεκριμένα οι Άνταμ Σμιθ (ΠΑΟΚ), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης) και Ολίβιερ Χάνλαν (Ηρακλής).

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά, η γιορτή του μπάσκετ δεν θα είναι ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους παίκτες με τους δύο αρχηγούς, Νικ Καλάθη και Γιόνας Ματσιούλις που πήραν και τις περισσότερες ψήφους, να διαλέγουν τους συμπαίκτες τους σε μια διαδικασία η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρικ Πιτίνο ήταν πρώτος με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων μεταξύ των συμμετεχόντων προπονητών.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η Team Calathes θα αναμετρηθεί με την Team Maciulis στο 24ο EKO All Star Game, που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου με το αγωνιστικό μέρος να πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια»!

Ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ευχαριστούν θερμά όσες και όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των 24 αθλητών που θα πάρουν στον Κεντρικό Αγώνα της «Γιορτής της EKO Basket League» την Κυριακή 9/2, με ώρα έναρξη τις 16:30.

Στην ψηφοφορία μέσω του www.esake.gr καταμετρήθηκαν 15.086 ψήφοι, τρεις φορές περισσότεροι από την περυσινή ψηφοφορία που είχαν καταγραφεί 5.000 ψήφοι! Στην ψηφοφορία μέσω των social media καταμετρήθηκαν πάνω από 1.000 ψήφοι. Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημέρων από το www.esake.gr.

Ο 30χρονος ηγέτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πρώτευσε στην ψηφοφορία των Ελλήνων Παικτών με 5.700 ψήφους και ο 35χρονος διεθνής Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ με 3.247 ήταν πρώτος στην ψηφοφορία των Ξένων Παικτών.

Συνεπώς ο Καλάθης και ο Ματσιούλις θα είναι οι αρχηγοί των ομάδων και θα επιλέξουν σε διαδικασία που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τους συμπαίκτες τους, ανάμεσα στους 22 αθλητές που αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού και των 14 προπονητών της EKO Basket League. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας τηλεοπτικής μετάδοσης της διαδικασίας επιλογής θα είναι γίνει εντός των επομένων ημερών.

Οι δύο αρχηγοί διαλέγουν για τις ομάδες τους Team Calathes και Team Maciulis χωρίς περιορισμό προέλευσης σύμφωνα με το νέο τρόπο διεξαγωγής του Κεντρικού Αγώνα του EKO All Star Game! Συνεπώς οι δύο ομάδες θα είναι μικτές (Έλληνες και Ξένοι).

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του φίλαθλοι κοινού:

Στην ψηφοφορία των προπονητών ο Ρικ Πιτίνο ήταν πρώτος με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των προπονητών των δύο ομάδων του Κεντρικού Αγώνα του EKO All Star Game:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ