Skip to main content

Στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Ο κ. Ταχιάος χαρακτήρισε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σύμβολο για την επιμονή του και άνθρωπο που αξίζει το σεβασμό και το θαυμασμό όλων.

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο υποδέχτηκε στο εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».

«Στέλιο, είναι πραγματικά τιμή που επισκέφθηκες το εκλογικό μας κέντρο»,είπε ο Νίκος Ταχιάος την ώρα που υποδεχόταν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι «ίναι σημαντικό να σε αποκαλούν με το μικρό σου όνομα. Είναι ένα προνόμιο που λίγοι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με την πολιτική το έχουν» και επεσήμανε ότι αυτό το κέρδισε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος πριν καν ακόμη ασχοληθεί με την πολιτική.
 
Χαρακτήρισε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σύμβολο για την επιμονή του και άνθρωπο που αξίζει το σεβασμό και το θαυμασμό όλων για τα όσα έχει καταφέρει, ενώ ο Νίκος Ταχιάος, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη  είπε πως «πρόσφατα ο Στέλιος έγινε και σύμβολο της μοχθηρίας και της αθλιότητας που βλέπουμε δυστυχώς να έχει εγκατασταθεί στην κορυφή της πολιτικής ζωής».
 
Ο Νίκος Ταχιάος αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία τόνισε ότι «η επιλογή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως υποψηφίου ευρωβουλευτή, από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει ότι η Ν.Δ. έχει ως προτεραιότητα να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους».
 
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ευχαρίστησε τον Νίκο Ταχιάο για την τόσο «εγκάρδια», όπως χαρακτηριστικά είπε, υποδοχή και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος καθώς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. «Αγαπώ την πόλη σας. Αισθάνομαι σαν να έχω γεννηθεί εδώ. Δυστυχώς οι γονείς μου δεν μου έκαναν το χατίρι», είπε χαριτολογώντας και κάλεσε τους Θεσσαλονικείς στην αυριανή του ομιλία. Ευχήθηκε στον Νίκο Ταχιάο καλή επιτυχία και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πρωτότυπο εκλογικό κέντρου του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».