Skip to main content

Στο έλεος του Taxisnet ξανά οι λογιστές - Σέρνεται το σύστημα

Μεγάλη ταλαιπωρία για λογιστές και φοροτεχνικούς, για μία ακόμη φορά, ένα μόλις 24ωρο πριν τη λήξη σημαντικότατων προθεσμιών

Τη μέρα της... μαρμότας ζουν για μία ακόμη φορά λογιστές, φοροτεχνικοί, αλλά και απλοί πολίτες, που προσπαθούν -ματαίως, τις περισσότερες φορές- να εισέλθουν από χθες στο Taxisnet ώστε να διεκπεραιώσουν σημαντικότατες υποχρεώσεις.

Μία μόλις ημέρα πριν τη λήξη των προθεσμιών σημαντικών υποχρεώσεων (ΦΠΑ, ΦΜΥ, πρόγραμμα Γέφυρα, αδήλωτα τετραγωνικά), το Taxis και οι υπόλοιπες πλατφόρμες υπηρεσιών υπολειτουργούν υποβάλλοντας πάλι σε τεράστια ταλαιπωρία τους επαγγελματίες του κλάδου.

Τα προβλήματα στο Taxis από εχθές Δευτέρα είναι συνεχή, ενώ από σήμερα το πρωί στις 9 και έπειτα η είσοδος σε αυτό -πόσω μάλλον η ολοκλήρωση μίας εργασίας- είναι σχεδόν αδύνατη: η πλατφόρμα «πέφτει» διαρκώς και δεν ανταποκρίνεται αφήνοντας λογιστές και φοροτεχνικούς με το... ποντίκι στο χέρι και, φυσικά, με έντονο εκνευρισμό για ένα ακόμη «βασανιστήριο».

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, ιδίως πριν από καταληκτικές ημερομηνίες προθεσμιών.

Για μία ακόμη φορά η υπομονή του κλάδου δοκιμάζεται...