Skip to main content

Στο επίκεντρο βορειοελλαδίτες για θέσεις του κυβερνητικού μηχανισμού

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται υποψήφιοι βουλευτές, που έδωσαν πολλά στη ΝΔ και συγκέντρωσαν αριθμό ψήφων ιδιαίτερα υψηλό.

Η εκκίνηση της διαδικασίας τοποθέτησης σε θέσεις του κυβερνητικού μηχανισμού πρώην βουλευτών -και όχι μόνο από τη ΝΔ- όπως και πολιτευτών έχει στρέψει το ενδιαφέρον σε κάποια πρόσωπα στην Κεντρική Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται υποψήφιοι βουλευτές , που έδωσαν πολλά στη ΝΔ και συγκέντρωσαν αριθμό ψήφων ιδιαίτερα υψηλό, σε πολλές περιπτώσεις μεγαλύτερο από βουλευτές, που εκλέχθηκαν. Στις τριεδρικές είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα σε Κιλκίς και Χαλκιδική , όπως η περίπτωση του Φάνη Παπά στη Β´ Θεσσαλονίκης. Είναι λογικό οι υποστηρικτές της Ν Δ να προσβλέπουν σε αξιοποίηση στελεχών, όπως αυτή του Κώστα Κιλτίδη, που η επιρροή του είναι μεγάλη και ξεπερνά τα όρια του νομού Κιλκίς. Υπήρξε βουλευτής επί σειρά ετών και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με αναγνώριση του έργου του.

Στη Χαλκιδική Καρανάσιος και Τάσιος έδωσαν επίσης δυνατό αγώνα και τα πήγαν πολύ καλά σε αριθμό ψήφων. Δεν πρέπει να αγνοηθεί και η  πολιτική ταυτότητα των προσώπων, που δεν μπορεί να είναι ετεροβαρής προς τους εκτός ΝΔ.