Skip to main content

Στο ΥΜΑΘ ο Μητσοτάκης - Σύσκεψη με Καράογλου, Τζιτζικώστα και Ζέρβα (φωτο+vid)

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης έφτασε λίγο πριν τις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τοπικούς άρχοντες και φορείς στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου Ταξί Θεσσαλονίκης, προκειμένου να του θέσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εν μέσω πανδημίας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος. Στο ΥΜΑΘ βρίσκεται και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε νωρίτερα τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου καθώς και το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο ΕΚΑΒ Πυλαίας.