Skip to main content

Στο Ηράκλειο για διήμερη περιοδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραβρεθεί αργότερα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο Ηράκλειο έφτασε λίγο μετά τις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 18:30 o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραβρεθεί στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του, αύριο Σάββατο, θα επισκεφθεί την ενδοχώρα της Περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου και ορεινές περιοχές του νομού Ρεθύμνης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί, αρχικά θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στους Αγίους Δέκα του δήμου Γόρτυνας, στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Φαιστού του κόμματος στις 11 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει βόλτα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Ιερά Μόνη Παναγίας Καλυβιανής και αμέσως μετά στο Τυμπάκι όπου μαζί με στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων της Κρήτης, το προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην δημαρχείο.

Η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη του στις 3 το μεσημέρι στο χωριό Ασημί και αμέσως μετά (περίπου στις 4) στον Πύργο, όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής.

Στη συνέχεια, στις 18:30 θα επισκεφθεί το Πέραμα και στις 20:30 τα Ανώγεια Ρεθύμνου.

Τον πρόεδρο της ΝΔ στη διήμερη περιοδεία του, συνοδεύουν ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και τέως πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιαννης, ο βουλευτής Λασιθίου και τομεάρχης Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, καθώς και πλήθος στελεχών του κόμματος από την Κρήτη.