Skip to main content

Στο κατάστημα της ΖeniΘ στον Βόλο τα μέλη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου (φωτο)

Ο Τάσος Δουβίκας, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Βαγγέλης Παυλίδης επισκέφτηκαν το κατάστημα της εταιρείας στον Βόλο.

Μέλη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου υποδέχτηκε στο κατάστημά της στον Βόλο ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, εν όψει των επερχόμενων αγώνων με την Κύπρο και το Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Τάσος Δουβίκας, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Βαγγέλης Παυλίδης φωτογραφήθηκαν στο κατάστημα της ΖeniΘ και γέμισαν κορυφαία ενέργεια για τις επόμενες αθλητικές αναμετρήσεις προς την κορυφή, όπως τονίζει η εταιρεία.

Ως ένθερμος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών Ελλάδος από το 2017, η ΖeniΘ χτίζει τις σχέσεις εμπιστοσύνης της μέσα από πράξεις και ενισχύει το αθλητικό πνεύμα παραμένοντας πιστή στις ικανότητες της Εθνικής Ομάδας, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εεμπορικός Διευθυντής της ΖeniΘ, δήλωσε σχετικά: «H ευκαιρία να υποστηρίξουμε την Εθνική μας ομάδα από την πλευρά του χορηγού αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τη ΖeniΘ. Ως «συμπαίκτες» τα τελευταία πέντε χρόνια, τη στηρίζουμε με όλη μας την ενέργεια και ευχόμαστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους τους αγώνες που θα ακολουθήσουν!».