Skip to main content

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Με ήπια αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο ο πρώην αρχηγός της Ιταλίας και μέλος του τεχνικού τιμ της ιταλικής Εθνικής Ομάδας.

Ο πρώην αρχηγός της Ιταλίας και μέλος του τεχνικού τιμ της ιταλικής Εθνικής Ομάδας Ντανιέλε Ντε Ρόσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ήπια αναπνευστικά προβλήματα, έχοντας προσβληθεί απ’ την Covid-19 κατά τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του περασμένου μήνα, ανέφερε το Sky Italy.

Ο πρώην μέσος της Ρόμα, τέταρτος στη λίστα με τις συμμετοχές όλων των εποχών στην Εθνική Ιταλίας (117), διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με τρία άλλα μέλη του προσωπικού κι αρκετούς παίκτες στο καμπ της «σκουάντρα ατζούρα» κατά τη διάρκεια του τελευταίου διεθνούς «διαλείμματος».

Το ιταλικό Μέσο ανέφερε ότι ο 37χρονος Ντε Ρόσι, βρίσκεται υπό παρακολούθηση για καθαρά προληπτικούς λόγους, στο Ρωμαϊκό Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων. Οι παίκτες της Εθνικής Ιταλίας που διαγνώστηκαν θετικοί είναι οι Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Λεονάρντο Μπονούτσι, Αλεσιο Κράνιο, Αλεξάντρο Φλορέντσι, Μάρκο Βεράτι, Ματέο Πεσίνα και Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Ο Ντε Ρόσι, ο οποίος τερμάτισε την 18χρονη καριέρα του τον Ιανουάριο του 2020 μετά από ένα σύντομο πέρασμα απ’ την Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς, προσχώρησε στο τιμ του προπονητή της Ιταλίας Ρομπέρτο Μανσίνι τον περασμένο μήνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ