Skip to main content

Στην PLMA CHICAGO έκλεισε ο κύκλος εκθέσεων του 2019 για τη Regina

Η εταιρεία τυποποίησης μελιού έχει καταφέρει να έχει τοποθετήσει μέχρι στιγμής τα προϊόντα της σε περισσότερες από 64 χώρες έως τώρα.

Με την παρουσία της στο Σικάγο για την PLMA CHICAGO 2019 ολοκλήρωσε το φετινό πλάνο συμμετοχών σε διεθνείς εκθέσεις η εταιρεία Regina Κουραντίδης.

Η εταιρεία ήταν η πρώτη που ξεκίνησε την παρουσία της Ελλάδας σε διεθνές εκθέσεις με την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στην ANUGA 1971 και έκτοτε πρωτοπόρος σε νέες αγορές σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Η Regina έχει κάθε χρόνο μεγάλη παρουσία και αριθμό συμμετοχών, καταφέρνοντας να έχει τοποθετήσει προϊόντα της σε περισσότερες από 64 χώρες έως τώρα και αποτελώντας μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης στην τυποποίηση μελιού.

Άλλωστε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η βασική εταιρεία που στηρίζει την ελληνική μελισσοκομεία, καθώς δεν έχει σταματήσει ποτέ τις παραλαβές μελιού από τους Έλληνες παραγωγούς στηρίζοντας τους αδιάκοπα τη δύσκολη αυτή περίοδο αλλά και οι Έλληνες λιανέμποροι αναγνωρίζοντας την προσπάθεια αυτή αναδεικνύουν τη ναυαρχίδα της εταιρείας το μέλι «Κυψέλη των Θεών».

Επίσης μεγάλη απήχηση στις ξένες αγορές έχει και η μαρμελάδα FRULITA που παράγει η εταιρεία, με το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής να διοχετεύεται στο εξωτερικό και σε πελάτες μεγάλα ονόματα retail και horeca οπως αυτό της Starbucks.

Το πλάνο της εταιρείας για το 2020 θα είναι λίγο πιο ενισχυμένο από αυτό της προηγούμενης χρονιάς, καθώς οι συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις θα φτάσουν τις 9 και ίσως μιας προσθήκης το φθινόπωρο στις 10.