Skip to main content

Στην Ισπανία Καρυπίδης και Μπούργος: Στο τραπέζι φιλικό μεταξύ Άρη-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μίλησαν για ποδοσφαιριστές που ενδεχόμενα μπορεί να ενδιαφέρουν τους κιτρινόμαυρους αλλά και για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ Άρη και Ατλέτικο

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντρέα Μπέρτα πραγματοποίησαν σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Χερμάν Μπούργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες μίλησαν για ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας που ενδεχόμενα μπορεί να ενδιαφέρουν τους κιτρινόμαυρους αλλά και για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ Άρη και Ατλέτικο Μαδρίτης τον ερχόμενο Νοέμβριο όταν τα πρωταθλήματα θα έχουν διακοπεί λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Σύμφωνα με πηγές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, η φιλοξενία ήταν άριστη από τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας και έτσι δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί με ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης.

Οι τρεις άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι Καρυπίδης και Μπούργος βρέθηκαν στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το «Wanda Metropolitano».