Skip to main content

Στον Μαραθώνιο Αθήνας η «Hellenic Police Running Team»

H Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στις 11 Νοέμβριου 2018, με την ομάδα «Hellenic Police Running Team»

Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2018, θα συμμετάσχει η Ελληνική Αστυνομία, με την ομάδα «Hellenic Police Running Team».

Για το σκοπό αυτό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξασφάλισε 250 συμμετοχές για την ομάδα «Hellenic Police Running Team», στην οποία δικαίωμα συμμετοχής έχει όλο το εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικό προσωπικό, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι έως τις 16 Αυγούστου 2018. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν εκτός από τον αριθμό συμμετοχής (bib number), φανέλες της ομάδας και φωτογράφηση.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής και λοιπές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, είτε στο τηλέφωνο 210-6996100, είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dds@astynomia.gr.

 

Φωτογραφία αρχείου