Skip to main content

Στον ανακριτή σήμερα ο πρώην παίκτης reality για την εισβολή στο Εφετείο Αθηνών

Στην κατοχή του άνδρα που εισήχθη στο ψυχιατρείο βρέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ, 275 γραμμάρια κοκαΐνης, 500 γραμμάρια κάνναβη και 131 δισκία ecstasy.

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τρίτη (16/8) ο 34χρονος πρώην παίκτης reality, που εισέβαλε το Σάββατο (13/8) με το αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών και εισήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.

Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 34χρονου οι Αρχές εντόπισαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ, 275 γραμμάρια κοκαΐνης, 500 γραμμάρια κάνναβη και 131 δισκία ecstasy.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 34χρονου διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο, που οδηγούσε, ανήκει στην πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του.

«Στο αυτοκίνητο πράγματι υπήρχαν διάφορα σακ βουαγιάζ και σακούλες που περιείχαν κυρίως διάσπαρτα χαρτονομίσματα, διαφόρων ονομαστικών αξιών του ευρώ και ποσότητες ναρκωτικών», είπε ένας από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 34χρονο.

«Ο εντολέας μου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Σίγουρα πράγμα το οποίο φαίνεται και έχει διαπιστωθεί ήδη από τους γιατρούς. Είναι βαθιά μετανιωμένος για ό,τι έγινε», είπε ο συνήγορος του 34χρονου.

«Δικαιολογείται το 1,5 εκατομμύριο ευρώ», λέει ο δικηγόρος του

Οι άνδρες της ασφάλειας, εκτός από τα χρήματα, βρήκαν στην κατοχή του άνδρα και ποσότητες ναρκωτικών.

Παράλληλα, βρήκαν ένα πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια και ένα χρηματοκιβώτιο. Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι η προέλευση των χρημάτων κι αν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών.

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του.

«Θέλω να πάω φυλακή»

Σύμφωνα με την περιγραφή του αστυνομικού φρουρού στο πάρκινγκ του Εφετείου, ο άνδρας, ήρεμος, του είπε πως θέλει να πάει φυλακή.

«Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άντρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος, ο οποίος με πλησίασε και μου είπε πως ήθελε να πάει στη φυλακή».

Ο 34χρονος μάλιστα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών της δίωξης ότι δεν επιθυμεί πλέον να ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών ενώ αρνήθηκε να κατονομάσει τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές των ναρκωτικών.

«Σε προφορικές ερωτήσεις μας, ανέφερε συνεχώς ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί, καθώς αποφάσισε ότι πλέον δεν είχε νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα. Ανέφερε ότι δεν είχε κάποιο συνεργάτη στην διακίνηση των ναρκωτικών, ωστόσο απέφευγε να κατονομάσει τόσο τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές ναρκωτικών ουσιών».

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους», είπε ο 34χρονος.