Skip to main content

Στον Άρη για δύο χρόνια ο Γκανέα - Ακολουθεί ο Ντάτκοβιτς

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε απόψε την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Ρουμάνου - Σίγουρη και η απόκτηση του Κροάτη Τόνι Ντάτκοβιτς.

Την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Ρουμάνου πλάγιου αμυντικού, Κριστιάν Γκανέα, με διετές συμβόλαιο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιχειρήσει να κάνει το «τρία στα τρία» επιτυγχάνοντας το απόλυτο στις επόμενες μεταγραφικές της αναζητήσεις, αφού μετά τη συμφωνία με τον Γκανέα, σίγουρη είναι και αυτή με τον Κροάτη Τόνι Ντάτκοβιτς, της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το συμβόλαιό του, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, θα είναι τριετές και θα ενισχύσει τον Άρη στη γραμμή των στόπερ, αντικαθιστώντας τον Βέλεθ. Ο Κριστιάν Λόπεζ είναι ένα θέμα (και αυτό...) που χειρίζεται ο Άγγελος Χαριστέας και που ελπίζει να φτάσει σε αίσιο τέλος δίνοντας λύση σε μια ακόμη θέση βασικού, στην επιθετική σειρά.

Η ανακοίνωση του Άρη για τη σύναψη συμφωνίας με τον Κριστιάν Γκανέα αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Ganea. Ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος πλάγιος αμυντικός, που γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1992 στην πόλη Bistrita, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Cristian Ganea, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της RCD Mallorca και ανήκε στην Athletic Bilbao, ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ρουμανία με τη φανέλα της FC Viitorul Constanta».