Skip to main content

Προβλήματα με τον χιονιά στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη - Φράκαραν ΙΧ στο Ασβεστοχώρι (φωτο)

Η πυκνή χιονόπτωση που άρχισε νωρίς το μεσημέρι στα προάστια της πόλης είχε ως αποτέλεσμα τη χιονόστρωση στις περιοχές με υψόμετρο άνω των 300 μέτρων

 

Προβλήματα προκλήθηκαν στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη λόγω του χιονιά - εξπρές που πλήττει τα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, απόρροια της κακοκαιρίας «Μπιάνκα».

Η πυκνή χιονόπτωση που άρχισε νωρίς το μεσημέρι στα προάστια της πόλης είχε ως αποτέλεσμα τη χιονόστρωση στις περιοχές με υψόμετρο άνω των 300 μέτρων, μεταξύ των οποίων και το Ασβεστοχώρι.

Εκεί, σε κεντρικούς δρόμους, προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς η δημοτική αρχή φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ την κατάσταση επιβάρυνε η ακινητοποίηση ενός περπολικού που είχε πρόβλημα με τις αλυσίδες. Συνέπεια ήταν να φρακάρουν όλα τα αυτοκίνητα και να προκληθεί χάος και έντονος εκνευρισμός των οδηγών.

Την ίδια στιγμή, το χιόνι έχει καλύψει δρόμους και σε άλλες περιοχές του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, όπως στον Χορτιάτη, στο Ρετζίκι και στην Εξοχή.

Κι όλα αυτά ενώ οι μετεωρολόγοι είχαν προβλέψει εδώ και αρκετά 24ωρα πυκνές χιονοπτώσεις στις ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις εικόνες: