Skip to main content

Στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και η Γενική Κλινική Euromedica

Η Κλινική ευχαριστεί τους γιατρούς και τη νοσηλεύτρια που συμμετείχαν και παρείχαν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Με ενθουσιασμό και αγάπη για τον Αθλητισμό και την Υγεία, συμμετείχε και φέτος στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας και έχοντας την ευθύνη για τη φροντίδα της υγείας των αθλητών, η Κλινική συμμετείχε στη διοργάνωση:

-με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
-με τρεις πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ασθενοφόρων και έξι άτομα πληρώματος (με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ThessAmbulance)
-με running team περίπου 150 ατόμων με τη «φανέλα» της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Σε ανακοίνωσή της, η Κλινική ευχαριστεί τους γιατρούς και τη νοσηλεύτρια που συμμετείχαν και παρείχαν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τους: Μαλισιόβα Νικόλαο (Μικροβιολόγο/Επιστημονικό Διευθυντή), Μαχτοπούλου Αικατερίνη (Καρδιολόγο), Μερτζανίδου Νόνα (Παθολόγο), Μιχόπουλο Ανδρέα (Αναισθησιολόγο), Μπαταϊνέ Ιμάντ (Παιδίατρο), Πετρά Κοσμά (Ορθοπεδικό), Ροδοκαλάκη Γεώργιο (Ακτινολόγο), Ταματέα Ιωάννη (Καρδιολόγο), Φαρδή Ανδρέα (Αναισθησιολόγο), Σιδηροπούλου Στέλλα (Νοσηλεύτρια).

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στα ιατρικά δρώμενα της χώρας, εξειδικεύεται στην πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και κακώσεων, διαθέτοντας έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

«Ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια για την υψηλής ποιότητας παροχή ιατρικών υπηρεσιών, το έμπειρο, καταξιωμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο που επιδεικνύει στην εξυπηρέτηση και τη νοσηλεία των ασθενών που την εμπιστεύονται.

Χαρακτηριστικό της σταθερής και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης από τους ασθενείς είναι ότι κάθε χρόνο περισσότερα από 25.000 άτομα νοσηλεύονται στις 247 κλίνες της, ενώ άλλα 50.000 άτομα εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και στα εργαστήριά της, τα οποία λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως για την κάλυψη κάθε επείγοντος περιστατικού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.