Skip to main content

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Αντιμετωπίζει τον Αγκούτ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Μπενζαμέν Μπονζί και κατέβαλε την αντίσταση του Γάλλου με 6-4, 6-4 μετά από 93 λεπτά αγώνα.

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα (24/6) τον Μπενζαμέν Μπονζί, στο πλαίσιο των ημιτελικών του τουρνουά της κατηγορίας ATP 250 με την ονομασία «Mallorca Championships», και κατέβαλε την αντίσταση του Γάλλου (Νο 56 στον κόσμο) με 6-4, 6-4 μετά από 93 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε break στον 26χρονου Μπονζί στο 9ο γκέιμ και προηγήθηκε με 5-4, ενώ στη συνέχεια κράτησε το δικό του σερβίς και έκανε το 6-4, μετά από «μάχη» 52 λεπτών. Στο δεύτερο σετ ο 23χρονος πρωταθλητής έσπασε... νωρίτερα το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε 2-1, ενώ άμεσα έκανε το 3-1. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες του Μπονζί, ο Τσιτσιπάς διατήρησε αυτή τη διαφορά των δύο γκέιμ και έφτασε στο 6-4, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Εκεί ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή τον 34χρονο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ.

Ο Ίβηρας τενίστας επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-2) του Ελβετού Αντουάν Μπελιέ κι έδωσε ραντεβού με τον Έλληνα πρωταθλητή για τον τίτλο, σε ένα παιχνίδι που δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις 16:00.

Οι δύο αθλητές θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά στην καριέρα τους. Στις προηγούμενες δύο νικητής αναδείχθηκε ο «Στεφ», επικρατώντας του Αγκούτ με 3-1 σετ στα προημιτελικά του Australian Open το 2019 και με 2-0 στο περσινό ATP Cup.