Skip to main content

Super League 2: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της Δόξας Δράμας

Η Super League 2 ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας «μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής»

Αναβάλλονται οι αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας στη Super League 2, όπως γνωστοποίησε σήμερα (14/1) η διοργανώτρια αρχή.

Οι «μαυραετοί» έχουν προσφύγει κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία δεν τους χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έχουν προσκομίσει στη διοργανώτρια αρχή την προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου.

Έτσι, η Super League 2 - Football League ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή των αγώνων της Δόξας Δράμας «μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021».

Η Δόξα Δράμας είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει στην Κρήτη τα Χανιά (16/1) στην πρεμιέρα της Super League 2, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί (20/1) τον Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση της Super League 2 - Football League έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».