Skip to main content

Τα 10 χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ- Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο αντιπρόεδρος τον ευχαρίστησε με τον δικό του τρόπο

Την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο αποκαλεί «από μηχανής Θεό» πριν ακριβώς από δέκα χρόνια θυμήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος και με ανάρτησή του στέλνει ένα ευχαριστώ με το δικό του τρόπο.

Σε αυτή τη δεκαετία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε (αήττητος) έναν τίτλο στη Super League ενώ πανηγύρισε και τέσσερις φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, φτάνοντας, επίσης, μέχρι τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League, στην καλύτερη ευρωπαϊκή του πορεία έπειτα από πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου στα social media:

«Τέτοιο καιρό πριν 10 χρόνια στα γραφεία ψάχναμε λύση για τη φορολογική ενημερότητα. Για την εξασφάλιση της μισθοδοσίας. Για τη μεταγραφή του Κουμάλο...

Δεν ξέραμε ακόμη ότι η 10η Αυγούστου 2012 ήταν η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας.

Δεν ξέραμε ότι θα αλλάξεις την ιστορία. Κι όπως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τότε αυτά για τα οποία εσύ ήσουν σίγουρος, εύχομαι να μην μπορούμε να διανοηθούμε ούτε τα επόμενα που θα καταφέρεις. 10 Αυγούστου 2012... Deus Ex Machina (σ.σ. Από Μηχανής Θεός)».