Skip to main content

Τα απίστευτα Honor 9 Lite και Honor 7X έφτασαν στη WIND

Οι νέες συσκευές προστίθεται στην ευρεία γκάμα smartphone που προσφέρει η WIND στους πελάτες της στα καταστήματα της εταιρείας ή ηλεκτρονικά

Τα υψηλής τεχνολογίας 4G smartphones Honor 9 Lite & Honor 7X DS ήρθαν στη WIND για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών και να τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν με 249 και 299 ευρώ αντίστοιχα στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή ηλεκτρονικά.

To Ηonor 9 Lite προσφέρεται σε 3 χρώματα (Glacier Grey, Midnight Black και Sapphire Blue). Έχει 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, οθόνη 5,65’’ FullHD+ με διπλό γυαλί, 32 GB μνήμη υψηλής ταχύτητας και 3GB RAM, καθώς και δυνατότητα επέκτασης χωρητικότητας ως 256 GB με micro SD. Με Android 8.0 Oreo και εξοπλισμένο με EMUI 8.0, υποστηρίζει τις πληρωμές μέσω κινητού. Ταυτόχρονα η μπαταρία 3000mAh και η προηγμένη τετραπλή κάμερα 13MP + 2MP εμπρόσθιας όψης και 13MP + 2MP πίσω όψης το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό.
 
Το Honor 7Χ με μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και ξεκλειδώματος προσφέρεται σε μαύρο χρώμα. H οθόνη 5,93’’ FullHD+ και η λειτουργία διπλής Οθόνης (Split Screen) που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου, χαρίζει στους χρήστες μία επιβλητική εμπειρία θέασης. Επίσης η συσκευή διαθέτει 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, έχει 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64 GB και  κάμερα διπλών φακών πίσω όψης 16MP +2MP και εμπρόσθιας όψης 8ΜΡ.

Οι νέες συσκευές προστίθεται στην ευρεία γκάμα smartphone που προσφέρει η WIND στους πελάτες της, όπου σε συνδυασμό και με τις μεγάλες δυνατότητες του 4G δικτύου της  εξασφαλίζουν εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και στο www.wind.gr.