Skip to main content

Τα λάθη του Άρη στοίχισαν και ο Παναιτωλικός άλωσε το Βικελίδης (vids)

Οι κίτρινοι αγωνίστηκαν για περίπου μία ώρα παιγνιδιού με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κουέστα, και υπέστησαν την ήττα με 1-2 από τους Αγρινιώτες

Πλούσιο ήταν το... μενού στο σημερινό παιγνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 14η αγωνιστική της Super League, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό: είχε νεύρα, κόκκινη κάρτα για τους γηπεδούχους, χαμένο πέναλτι και τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με 1-2.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 63' με τον Αλέξανδρο Μαλή, στο 71' ο Αρης μείωσε με τον Νικολά Ντιγκινί και στο 75' ο Αντριαν Λουσέρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Αγρινιώτες στερήθηκαν πολύ νωρίς (10') τις υπηρεσίες του Αλχασάν Καμαρά, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο (σ.σ. αντικαταστάθηκε αναγκαστικά) και έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 31', με πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα (27') ο Βλαντ Μοράρ από τον Χουλάν Κουέστα.

Ο τερματοφύλακας του Άρη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο Φράνκο Μάζουρεκ, όμως, από τα έντεκα βήματα, απέναντι στον νεοεισελθόντα κάτω από τα δοκάρια, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπέρασε βαθμολογικά την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση κι έχει ευρωπαϊκές βλέψεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος (55' Μενέντεθ), Ματίγια, Σιώπης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (82' Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (30' Αναγνωστόπουλος).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μάλης, Άργκους, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ντίας (88' Χαντάκιας), Μασουρέκ (83' Τσιγγάρας), Καμαρά (13' λ.τρ. Μανά), Ουίλιαν, Μοράρ.

Το 0-1

Το 1-1

Το 1-2