Skip to main content

Τα μαζεύει ο Δημητριάδης για ηλεκτρικά πατίνια και Κυριζίδη

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος προχώρησε σε διευκρινιστική ανάρτηση σχετικά με τις δηλώσεις του για το τελεσίγραφο Κυριζίδη για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του αναφορικά με το τελεσίγραφο που απέστειλε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης, στις δύο εταιρείες ηλεκτρικών πατινιών έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης.

Ανασκευάζοντας τις αναφορές του σε ραδιοφωνική συνέντευξη περί «βιαστικής κίνησης» και «λάθος συνεννόησης» σχετικά με το τελεσίγραφο και τον κ. Κυριζίδη, ο κ. Δημητριάδης επισημαίνει πως «οι όποιες διαφορετικές πιθανά προσεγγίσεις, αφορούν στη διαδικασία και όχι στη στοχοθεσία, η οποία άλλωστε είναι κοινή για όλη τη διοίκηση» και τονίζει πως «παραμένουμε ισχυρή ομάδα με κοινούς στόχους και κοινό όραμα για την πόλη».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος:

Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τον Κ.Ζέρβα έχει ορίσει ως πρωταρχικό στόχο την ευταξία του δημοσίου χώρου, την ασφαλή και αξιοπρεπή μετακίνηση εντός του αστικού ιστού και την επιβολή κανόνων που θα διασφαλίζουν όλα τα ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό ανελήφθη πρωτοβουλία ώστε να δημιουργηθεί πλαίσιο λειτουργίας - κυκλοφορίας και στάθμευσης- των ηλεκτροκίνητων πατινιών στον δημόσιο χώρο.

Η απουσία κανονιστικού/ρυθμιστικού πλαισίου δημιουργεί προβλήματα και για την αντιμετώπισή τους απαιτείται η συνδρομή πολλών διευθύνσεων και στελεχών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η δήλωσή μου το απόγευμα παρερμηνεύτηκε. Οι όποιες διαφορετικές πιθανά προσεγγίσεις, αφορούν στη διαδικασία και όχι στη στοχοθεσία, η οποία άλλωστε είναι κοινή για όλη τη διοίκηση. Είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στην επίτευξη του στόχου.

Παραμένουμε ισχυρή ομάδα με κοινούς στόχους και κοινό όραμα για την πόλη.