Skip to main content

Τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη ο Νάσμπεργκ, υπογράφει στον ΠΑΟΚ

Ο Ολιβέιρα ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη, εσχάτως, στα πλευρά του και είναι έτοιμος να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου

Τον Ιβάν Νάσμπεργκ ετοιμάζεται να υποδεχτεί απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φτάσει τα μεσάνυχτα (μέσω Αθήνας) στη Θεσσαλονίκη και αύριο, εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες τυπικές λεπτομέρειες, θα επισημοποιηθεί η ένταξή του στον «Δικέφαλο».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Σημαντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί ότι από σήμερα στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχε πλήρως ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη, εσχάτως, στα πλευρά του και είναι έτοιμος να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή.

Μόνος του, αντίθετα, λόγω ίωσης, προπονήθηκε σήμερα ο Νίκολας Κουαλιάτα, με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Ομάρ Ελ Καντουρί και με πρόγραμμα αποκατάστασης ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο τραυματίας από το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με τη Λέσφκι Σόφιας, Ράφα Σοάρες, επίσης, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο.