Skip to main content

Τα νέα Huawei P30 & Huawei P30 Pro έρχονται στη Vodafone

Τα νέα Huawei P30 & Huawei P30 Pro θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 2 Απριλίου.

Τα νέα Huawei P30 & Huawei P30 Pro, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω προπαραγγελίας έως και την 1η Απριλίου, εδώ, υποδέχεται η Vodafone.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, όσοι προπαραγγείλουν τα Huawei P30 & Huawei P30 Pro, θα πάρουν εντελώς δωρεάν το Watch GT αξίας 249€, και επιπλέον 3 μήνες εγγύηση οθόνης.
«Η νέα σειρά Huawei P30 διαθέτει Full HD Amoled οθόνη, 6,1 και 6,47 ιντσών αντίστοιχα, αποτυπώνοντας εκπληκτικά τα χρώματα και τις λεπτομέρειες σε φωτογραφίες και βίντεο. Οι συσκευές διαθέτουν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ενσωματωμένο στην οθόνη της συσκευής και λειτουργία Huawei Supercharge για γρήγορη φόρτιση», επισημαίνεται.

Και προστίθεται: «Το P30 έχει 3 κύριες κάμερες. Η μία είναι 40MP, η δεύτερη με τον υπερευρυγώνιο φακό 16MP και τηλεφακό με 8MP. To P30 Pro έχει 4 κάμερες, την κύρια κάμερα του 40MP, αυτή με τον υπερευρυγώνιο φακό 20MP και τον τηλεφακό 8MP. H 4η κάμερα είναι η Huawei Time-of-Flight, που υποστηρίζει εστίαση laser, εστίαση φάσης και εστίαση αντίθεσης με εξαιρετικά αποτελέσματα».

«Τα νέα Huawei P30 & Huawei P30 Pro θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 2 Απριλίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 749€ και 949€ αντίστοιχα, ενώ οι πελάτες της Vodafone μπορούν να την αποκτήσουν με έως και 48 άτοκες δόσεις.  

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα γνήσια αξεσουάρ της Huawei που τους ταιριάζουν,  προκειμένου να προστατεύσουν αλλά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευή τους.