Skip to main content

Τα νέα iPhone της Apple στην WIND από 28 Σεπτεμβρίου

Τα νέα iPhone Xs, Xs Max, και XR παρουσιάστηκαν χθες από την Apple στο αμφιθέατρο Steve Jobs των κεντρικών της γραφείων στην Καλιφόρνια.

Η WIND θα διαθέτει από τις 28 Σεπτεμβρίου στο δίκτυο των καταστημάτων της και το wind.gr,  τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone Xs & iPhone Xs Max, τα πιο εξελιγμένα iPhone που σχεδιάστηκαν έως τώρα. Ακόμα, το iPhone XR φέρνει τις τελευταίες iPhone καινοτομίες σε περισσότερους καταναλωτές. Οι πελάτες θα μπορούν να προ παραγγείλουν τα iPhone Χs & iPhone Xs Max από τις 21/09/2018 ενώ η ημερομηνία προ παραγγελίας για το iPhone XR είναι 19/10/2018  

Με Α12 Bionic επεξεργαστή, το iPhone Xs και το iPhone Xs Max διαθέτουν OLED οθόνη 5,8’’ και 6,5’’ αντίστοιχα, χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, έχουν από δύο κάμερες των 12 megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένο True Tone flash. Θα είναι διαθέσιμα σε space grey, gold και silver. Για 1η φορά, η Apple προσφέρει iPhone με μνήμη μισού terabyte και οθόνη στις 6,5”!

Παράλληλα, με διάσταση 6,1’’ και LCD οθόνη, το iPhone XR θα είναι διαθέσιμο στις χωρητικότητες 64GB, 128GB και 256GB και σε χρώματα black, gold, yellow, blue και red.

Και τα τρία μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν το νερό (μέχρι 2 μέτρα βάθος) για 30 λεπτά, διαθέτουν λειτουργία eSIM και Smart HDR, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.