Skip to main content

Τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ έρχονται στη Vodafone

Όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά τη συσκευή, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν ένα από τα 13 επιλεγμένα καταστήματα Vodafone.

Η Vodafone υποδέχεται τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω προπαραγγελίας έως και τις 7 Μαρτίου πατώντας εδώ.

Όσοι προπαραγγείλουν τα Samsung Galaxy S10 ή S10+, θα πάρουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds αξίας 149 ευρώ.

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S10 έρχεται με infinity-O οθόνη που καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά της συσκευής και καινούριο user interface προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης. Όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά τη συσκευή πριν το επίσημο λανσάρισμα, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν ένα από τα 13 επιλεγμένα καταστήματα Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 08 Μαρτίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 789 ευρώ και 1.039 ευρώ αντίστοιχα, ενώ οι πελάτες της Vodafone μπορούν να την αποκτήσουν με έως και 48 άτοκες δόσεις.  

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα γνήσια αξεσουάρ της Samsung που τους ταιριάζουν,  προκειμένου να προστατεύσουν αλλά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S10 εδώ και για το Samsung Galaxy S10+ εδώ.